www.ponycars.dk
Velkommen til > Galleri 3 Div.

Galleri 3 Div.

Diverse billeder

 

 

Her er jeg sammen med min ældste knægt Martin, han er årgang 1994. Ham og hans forbold hold havde spillet finale i JBU i Fredericia "engang i 2005" (husker ikke datoen - men det var efterår og en smule koldt). De fik en flot anden plads ! 

Her er så begge mine to knægte, Lucas bagest og Martin´-  uge 7 i 2007 på ski i Werfenweng i "Salzburgerland"

 

Mit første job som pilot var for et selskab i Roskilde Lufthavn der hed "Jetair", vi fløj taxi/charter/fragt rundt i hele europa. Jeg fløj en Swearingen Metro II (også kaldet bl.a. "Angstrøret", "Issylen" og "The San Antonio Mailtube")....Fløj som freelance styrmand i ca. 2½ år (1993-1996) hvor jeg fik en dejlig masse "turboprop" flyvetimer - godt for den videre karriere ! Billedet her er taget i Bournemouth i England - base for "Air Atlantique" som fløj "Polution control" med bl.a. DC-3 !

 

Her er det så den stolte Metro styrmand, fotograferet i Berlin Tempelhof - vi fløj det engelske band "Prodigy" til "MTV Music awards" (hvor de vandt en pris !). De var en smule visne dagen efter da vi fløj dem til Göteborg.

Her er så et billede af den første flyver jeg blev betroet i SAS Commuter - startede der i 1996 som styrmand på en Fokker 50 - og så i 1999 blev jeg Kaptajn. Billedet her er fra min sidste tur på typen, sommeren 2001 (det vil sige - det var min sidste schedulerede tur - fløj faktisk en hel uge efter i min ferie !). Den nydelige unge mand på billedet er Poul Vedersø som jeg havde læst teori sammen med på SLU - havde lovet ham en tur, så det var i sidste øjeblik !

 

 

Her er så min - nu forhenværende - arbejdsplads gennem de sidste 6 år, en "Dash-8/Q400" bygget af Bombardier i Canada. Nu må tiden vise hvad min næste arbejdsplads bliver !

Det blev denne skønhed......en BAE146/AVRO RJ opereret af Atlantic Airways, her skal jeg så jobbe til Marts 09.......siger SAS, lad os nu se om det holder !

Og sådan ser min nuværende arbejdsplads ud, "Bombardier CRJ900" - en rigtig fin flyver som jeg - efter

en lidt "bøvlet" omskoling nu er rigtig dus med - og rigtig glad for at flyve *S*